Test: Jsi džínolog?

3. května 2011 v 12:00 | Anicqua |  Funny
1.Z čeho je odvozen název ,,džíny"?
a) Z názvu duch v lampě - džina, protože v sobě mají něco magického.
b) Z anglických slov ,,blue and genius", protože ta naznačují, že jsou geniální.
c) Z názvu města Ženeva (americká výslovnost džiniva). Z ženevského plátna byly vyrobeny první džíny.

2.Kdo džíny vymyslel?
a) Levi Strauss, v roce 1850: zamýšlel je nosit jako originální pracovní kalhoty.
b) Rebelující teenager, který už měl dost nošení kalhot s puky.
c) Trosečník, který si udělal kalhoty ze svého padáku.

3.Jaké novinky zavedl u džín Wrangler před 50 lety?
a) Místo knoflíků zip.
b) 10 kapes.
c) Záplaty na kolenou.

4.Jak se říká džínům, které májí nízký pas?
a) Padáky.
b) Nízko-pásovky.
c) Bokovky.

5.Titul populární knížky a filmu je:
a) Sesterstvo putovních kalhot.
b) Léto s džíny.
c) Království za džíny.

6.Co si o džínech myslí Sarah Jessica Parker?
a) ,,Nosím jen takové, které jsou seprané, potrhané a ozdobené různými doplňky a řetízky".
b) ,,Džíny? Nosím je místo pyžama!"
c) ,,Nesnáším bokové džíny!"

7.Ve videoklipu ,,4 Minutes" má na sobě džíny...
a) Justin Timberlake.
b) Madonna.
c) nikdo.

8.V současné době nejpopulárnější model džínů:
a) pyramidy.
b) úzké, těsné.
c) zvony.

9.Kolik kapes mají klasické džíny?
a) 3
b) 4
c) 5

10.Kdo měl v logu helmu a motorku provedenou v džínovině?
a) Dolce & Gabbana.
b) Coco Chanel.
c) IBM.



Správné odpovědi:
1.c, 2.a, 3.a, 4.c, 5.a, 6.c, 7.a, 8.b, 9.c, 10.a

Od 9 do 10 správných odpovědí: DŽÍNoložka
Od 5 do 8 správných odpovědí: Milovnice DŽÍNů
Od 0 do 4 správných odpovědí: DŽÍNy ne, díky!
 


Komentáře

1 Nikol Grooving Nikol Grooving | Web | 5. května 2011 v 19:05 | Reagovat

Zlatý střed :]

2 Nikol Grooving Nikol Grooving | Web | 8. května 2011 v 20:45 | Reagovat

jé, vaše třída má adoptovaného afričánka? :] a jak se jmenuje? :] Víš co? Napiš o něm článek.. pěkně do podrobna:] Miluju malé černoušky :] ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama